Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پایدار گفت: یکی از اقدامات مهم بهزیستی بحث پیشگیری است، این پیشگیری هم حوزه معلولیت‌ها و هم حوزه طلاق، اعتیاد و ... را شامل می‌شود. بررسی علل طلاق نشان می‌دهد که ۵۰ درصد طلاق‌های استان به راحتی قابل پیشگیری است.

وی افزود: در بحث پیشگیری از معلولیت، سالانه غربالگری بینایی و شنوایی کودکان استان در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سال گذشته با غربالگری شنوایی نوزادان در بدو تولد و غربالگری بینایی کودکان سه تا شش سال توانستیم ۷۰۰ کودک نیازمند مداخلات درمانی را شناسایی کرده و از معلولیت شنوایی و بینایی آن‌ها در دوران بزرگسالی پیشگیری کنیم.

پایدار در ادامه در بحث اقدامات بهزیستی در حوزه پیشگیری از طلاق، به فعالیت ۱۰۰ مرکز مشاوره در استان اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۵۵ مرکز بصورت تخصصی در حوزه خانواده و ازدواج و طلاق فعالیت دارند. تمام زوجین پیش از ازدواج باید دوره‌های شش ساعته مشاوره را در این مراکز بگذرانند و زوجینی هم که در خواست طلاق دارند باید به این مراکز مراجعه کنند.

پایدار گفت: سال گذشته با مشاوره‌های صورت گرفته در این مراکز از فروپاشی ۱۴۰۰ خانواده پیشگیری شده و از اینکه دو هزار کودک "تک والد" شده و فرزند طلاق شوند هم جلوگیری شده است. همچنین با این اقدامات از ارجاع چهار هزار پرونده به مراجع قضایی و دادگاه جلوگیری شده است و در مجموع سال گذشته ۳۰ هزار جلسه مشاوره برای زوجین در آستانه طلاق و ازدواج برگزار شده است.

پایدار با اشاره به ثبات نرخ خام طلاق در استان گفت: نرخ خام طلاق یعنی تنها آمار طلاق بدون در نظر گرفتن آمار ازدواج مد نظر قرار می‌گیرد که در این نرخ خوشبختانه چند سالی است ثبات داریم و روند افزایشی نداشته ایم.

این مسئول با بیان اینکه ۵۰ درصد طلاق‌های استان قابل پیشگیری است گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته و آمار موجود اولین علت طلاق در استان عدم مهارت‌های زناشویی است که قطعا این عامل با مشاوره تا حد زیادی قابل رفع است؛ اعتیاد، دخالت اطرافیان و نداشتن سلامت روان هم به ترتیب سایر علل طلاق در استان به شمار می‌روند.

پایدار به اقدامات بهزیستی در حوزه پیشگیری از اعتیاد هم اشاره کرد و افزود: در بحث شیوع اعتیاد در استان جزو استان‌های متوسط کشور هستیم و حتی میزان شیوع اعتیاد استان از استان‌های همجوار هم کمتر است. آنچه موجب پررنگ شدن مسئله اعتیاد در استان شده بحث شدت اعتیاد است و متاسفانه بسیاری از معتادان استان زود به مرحله تهاجر می‌رسند که دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. در بحث پیشگیری از اعتیاد تمام دستگاه‌ها باید پای کار آمده و انجام این کار از عهده یک دستگاه و دو دستگاه برنمی آید.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طلاق در کرمانشاه بهزیستی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آئین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان‌شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضائی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضائی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

گفتنی است؛ در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام‌خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 6097195

دیگر خبرها

  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد